Waarom heeft u nog geen sim only abonnement?

Standard

Een telefoon hebben is tegenwoordig echt een must. Vrijwel iedereen heeft een smartphone waarop altijd internet beschikbaar is. Heel handig, zo kunt u overal gebruik maken van het internet om nieuws te volgen, social media te gebruiken en in contact te blijven met vrienden en familie.

Merken die populair zijn, zijn o.a. de iPhone, maar telefoons van Samsung en HTC doen het ook goed. Deze telefoons worden vaak aangeschaft in combinatie met een abonnementen. U sluit het abonnement af bij een provider, en deze zorgt ervoor dat u een telefoon krijgt. De maandelijkse kosten kunnen vaak behoorlijk hoog zijn.

Gratis telefoon bij je abonnement

sim onlyWant alhoewel het lijkt alsof de telefoon gratis is, is dat vaak niet het geval. U betaald deze gewoon maandelijks af. Als u mag gaan verlengen van uw provider is het een keuze die u moet maken. U kunt ervoor kiezen om het nieuwste model te nemen, tegen dezelfde maandelijkse kosten die u nu heeft.

Maar u kunt er ook voor kiezen om uw huidige telefoon te houden en over te stappen op een sim only internet abonnement. Als u telefoon op dit moment een beetje langzaam is, kunt u deze gerust even resetten zodat deze weer is zoals uit de doos. Steeds meer mensen kiezen hiervoor aangezien het veel geld kan schelen. Vaak enkele tientallen euro’s per maand! En dat kan op die manier dus snel oplopen.

Neem ruime internetbundel

Kies voor en ruime internetbundel als u een sim only abonnement bestellen gaat. Waarom? De internetbundels zijn over het algemeen goedkoop in vergelijking met bundels i.c.m een telefoon. Als u over de bundel heen gaat gelden er namelijk andere tarieven. Koop daarom gerust ruim in voor uw internetbundel. U zult over het algemeen een stuk goedkoper uit zijn met uw internetbundel en sim only abonnement, ook als u meer belminuten en data heeft.