Goedkoper bellen met sim only

Standard

Je hebt heel de maand zorgeloos gebruik gemaakt van het internet op je telefoon. Ook heb je veel vrienden een belletje gegeven. Heel erg leuk natuurlijk maar als de rekening binnenkomt dan is het eventjes schrikken. De kosten voor de telefoonrekening kunnen flink oplopen.

Zeker als je over de bundel heen gaat, dan lopen de kosten flink op. Kans is groot dat je een smartphone hebt die je bij een abonnement hebt gekregen. Vaak is dit een leuke manier om een dure smartphone in je bezit te krijgen, maar als je over de bundel heen gaat is het vaak erg duur. Daar komt bij dat de instapbundels vaak vrij klein zijn.

hollandsnieuweDe kans is groot dat je er overheen zal gaan. Daarom is het belangrijk om eens te gaan kijken naar alternatieven. Je kunt hier namelijk goed op besparen. En heb je echt een nieuwe smartphone nodig? Of kun je nog wel een jaartje met deze telefoon doen? Als je er eventjes over nadenkt dan is het best nog wel mogelijk om nog een jaartje met je huidige smartphone te doen. Zeker als je dat tientallen euro’s per maand kan besparen of niet soms? Een sim only abonnement van HollandsNieuwe is de oplossing voor dit probleem. Je betaald enkel voor de minuten smsjes of MB’s. Je kunt dit zelf indelen. Voor €20 per maand heb je het grootste pakket wat er wordt aangeboden. Je krijgt dan 1800 belminuten, smsjes of MB’s. En dat is waarschijnlijk een stuk meer dan je momenteel krijgt voor een veel hoger bedrag, of niet soms?